maanantai 25. heinäkuuta 2016

Heinäkuinen tervehdys "sairaslomalta"

Otsikkoa selventäen; nyt harmittaa tosi rankasti. Latvian EM-kisoihin valmistautuminen vaihtui moottorittomalla fillarilla polkemiseen ja kuminauhan kanssa riehumiseen. Miehikkälän sprintin jälkeen vasen polvi turposi kunnolla, vaikka en edes ajaessani huomannut mitään kaatumista/iskua. Liekö sitten vääntynyt siellä mutapainin tuoksinassa, tiedä siitä. Päätin ihan varmuuden vuoksi käydä näyttäytymässä lääkärillä, ja magneettikuvista selvisikin, että siellä on eturistisiteen osittainen repeämä... Yritin sillä kerran käydä ajamassakin, mutta 10 minuutin tuskailun jälkeen heitin varusteet nurkkaan ja suuntasin kohti Dextraa (jälleen kerran).
Positiivista on se, että ainakaan näillä näkymin polvea ei tarvitse leikata. Pitäisi mennä hyvällä kuntoutuksella ja lihasten vahvistamisella, ajotaukoa noin 4-6 viikkoa. Latvian ajamatta jääminen harmittaa tosi paljon, olisi kiva ollut itse päästä koittamaan, kun siellä on jo neljä vuotta sitten ollut huoltohommissa samassa kisassa. Nyt pidän itelleni peukkuja, että pääsisin elokuun puolivälissä ajettavaan Karhulan LadyCup-kisaan.
Tässä ollaan nyt sitten istuttu takapuoli mustelmilla kuntopyörän ratissa ja käyty kesähelteillä salilla sohlailemassa. Siltä sohlailulta se kyllä välillä tuntuukin, suurin osa jättikuntosalin laitteista menee aivan yli hilseen meikäläiseltä :D Kovasti olen yrittänyt keksiä muuta mieltä virkistävää oheistoimintaa. Olen mm. pessyt kaksi eläkehevostani painepesurilla (pienimmällä paineella), tuntuivat kyllä nauttivan käsittelystä! Olen myös uinut koiran kanssa uima-altaassa (se ei kyllä sitten nauttinut käsittelystä), sekä vääntänyt Jaakolle nimipäivätortun (enkä puhu nyt kakasta).
Nyt siis suunnataan silti kohti Latviaa Empun huoltohommiin ja toivottavasti vähän katselureissullekin. Ja tietty katsomaan, kun Jaska suorittaa akrobatialiikkeitä prerider-kierroksella (oivoi...). Sekä tottakai myös kannustamaan muita suomalaisia! Tätä polvihommaa ei olisi nyt kyllä tarvinnut tapahtua, mutta eipähän näille mitään voi.
Kesäterkuin
Ansku <3


Pena-kissan kanssa valmistaudutaan maatilan syystöihin!

Salijumppaa

Tarjosivat lohdutusryyppyä, enpä taida ottaa pohjanmaan kautta...

Ja vielä pari ryömimiskuvaa Miehikkälästä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti